Trending

Εκτός ΕΤΑΔ ο Διευθύνων Σύμβουλος

H ΕΤΑΔ ανακοίνωσε πως o Στέφανος Δ. Βλαστός ολοκλήρωσε έπειτα από τρία χρόνια τη θητεία του ως Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου.


Στη θέση του τοποθετείται προσωρινά ο εντεταλμένος σύμβουλος της κρατικής εταιρείας, Παναγιώτης Μπαλωμένος.

Όπως αναφέρετσι στην ανακοίνωση της ΕΤΑΔ, στη διάρκεια της πορείας αυτής σημειώθηκαν σημαντικές επιτυχίες στην αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού Δημοσίου, όπως μεταξύ άλλων η πώληση του ακινήτου της Εταιρείας στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, η ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης της Μαρίνας Αλίμου, η απόδοση εμβληματικών ακινήτων στις τοπικές κοινωνίες, όπως ο Λόφος Λυκαβηττού, η θετική οικονομική στροφή Επιχειρηματικών Μονάδων της Εταιρείας, όπως το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και η Ακτή Βουλιαγμένης.

Σε δήλωση του ο κ. Βλαστός σημείωσε:
«Τα τελευταία τρία χρόνια καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας ένα σημαντικό έργο, επιλύοντας προβλήματα, ξεπερνώντας δυσκολίες και αξιοποιώντας σπουδαία ακίνητα για τη χώρα που λίμναζαν επί δεκαετίες. Κυρίως καταφέραμε να αλλάξουμε νοοτροπίες ως προς τον τρόπο διαχείρισης της ακίνητης δημόσιας περιουσίας και να θέσουμε τα θεμέλια για την μετεξέλιξη της Εταιρείας σε έναν σύγχρονο φ ορέα Real Estate.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Διοίκηση του Υπερταμείου για την συνεργασία και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους εργαζόμενους της ΕΤΑΔ για την ομαδική προσπάθεια και την προσήλωση τους στους στόχους που υλοποιήσαμε. Εύχομαι στη νέα Διοίκηση καλή επιτυχία στο έργο της προς όφελος της Εταιρείας, της χώρας και των πολιτών».
Βρείτε μας στο Google News, στο Facebook, στο LinkedIn, και στο Instagram
Νεότερη Παλαιότερη