Trending

Νέο λανσάρισμα εταιρείας στην αγορά των εκπτωτικών κουπονιών

Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, αυτής των εκπτωτικών κουπονιών έρχεται στην Ελλάδα η International Coupons για να λανσάρει το Picodi.gr

Η International Coupons ιδρύθηκε το 2008 και έχει επενδύσει στη δημιουργία της μεγαλύτερης αλυσίδας ιστοσελίδων που συλλέγουν εκπτωτικούς κωδικούς και προσφορές από τα πιο δημοφιλή online καταστήματα. Έχει στην κατοχή της τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες του είδους σε Πολωνία και Τουρκία και ισχυρή παρουσία σε χώρες όπως Βραζιλία, Ισπανία και Ρωσία. Πρόσφατα, η εταιρεία ανακοίνωσε το λανσάρισμα της ιστοσελίδας εκπτωτικών κουπονιών Picodi.gr για τα ελληνικά online καταστήματα, ενώ παράλληλα άρχισαν την λειτουργία τους αντίστοιχες ιστοσελίδες σε Βιετνάμ, Ινδονησία, Ταϊλάνδη, Νιγηρία, Πακιστάν, Φιλιππίνες και Μαλαισία. 

Οι νέες ιστοσελίδες λανσάρονται με το όνομα «Picodi» καθώς η εταιρεία θέλει να δημιουργήσει μια ισχυρή και συνεκτική ταυτότητα, καθιστώντας το «Picodi» συνώνυμο των οικονομικών αγορών. Μέχρι το τέλος του 2016 όλες οι ιστοσελίδες εκπτωτικών κουπονιών που ανήκουν στην εταιρεία θα είναι γνωστές ως «Picodi».
Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη