Trending

Ραδιοτηλεοπτικές άδειες: Ο Ν.Παππάς επιμένει

Αποφασισμένος να μην κάνει βήμα πίσω και να μην ικανοποιήσει το αίτημα της αντιπολίτευσης για κατάργηση του νόμου του εμφανίστηκε στη Βουλή ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς υποστηρίζοντας ότι η πολιτεία βγήκε κερδισμένη από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. 

Ο κ. Παππάς επέμεινε πως ο διαγωνισμός παρήξε δεδικασμένο και αυτό δεν είναι άλλο από το τίμημα των 250 εκατομμυρίων ευρώ. “Η Ελληνική Πολιτεία βγαίνει πιο κερδισμένη από αυτή τη διαδικασία. Έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει τρόπος να τηρήσει το Σύνταγμα.  Το Δημόσιο είναι σε θέση αν υπάρχει αποφασιστικότητα να διοργανώσει διαγωνισμό. 

Υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια τα οποία θα έπρεπε να καταβάλλονται τα περασμένα χρόνια. Υπάρχει τίμημα, δεδικασμένο το οποίο είναι τα 255 εκατομμύρια. Πρέπει να συζητήσουμε το τίμημα και να δούμε πως θα εισπραχθεί. Η πλειοψηφία της κυβέρνησης είναι αποφασισμένη. Και άδειες θα δοθούν, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει ΕΣΡ και το τίμημα θα πληρωθεί” είπε. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη