Trending

ICEEfest 2016: #ICEEWomen Networking Breakfast

Μια εκδήλωση αποκλειστικά αφιερωμένη στην ενδυνάμωση της γυναικείας παρουσίας σε ηγετικές θέσεις στο χώρο εργασίας, διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος κάτω από το φάσμα του ICEEfest, του Συνεδρίου για Διαδραστικά μέσα με τη μεγαλύτερη απήχηση στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη. To ΙCEEFest, στα πέμπτα του γενέθλια, συγκεντρώνει ένα line-up περισσότερων από 100 διεθνών ομιλητών σε ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα με παρουσιάσεις, συζητήσεις, εργαστήρια, σεμινάρια και παράλληλες εκδηλώσεις.

Το “#ICEEWomen Networking Breakfast” θα καλωσορίσει γυναίκες επαγγελματίες στο χώρο των ψηφιακών μέσων και τεχνολογίας, ηγετικά στελέχη από διεθνείς και εγχώριους οργανισμούς, για να γνωριστούν και να συζητήσουν:
Πως μπορούμε να προάγουμε την επόμενη γενιά γυναικών με ηγετικές θέσεις στον digital κόσμο;
Τι είναι αυτό που χρειάζεται μια γυναίκα για να διακριθεί στο χώρο του Αdtech & Μedia;
Πως τελικά καταρρίπτονται τα στερεότυπα στην πράξη;

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 10:30, υπό την αιγίδα του Ομίλου TDG και θα φιλοξενήσει μια ομάδα από καταξιωμένες γυναίκες, ηγετικά στελέχη στο Adtech & Media. Θα ξεκινήσει με πάνελ στο οποίο θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων:

Karolina Janus, Client Solutions Manager, Facebook
Nadine Neubauer, Brand Development Lead (DACH, Nordics, CE Europe), Instagram
Eyabo Macauley, Director, Commercial Partnerships,  Maker Studios

Και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό και ανταλλαγή απόψεων.

Μία μοναδική ευκαιρία για εκ βαθέων συζητήσεις, ειλικρινείς τοποθετήσεις και γνωριμία με κορυφαίες επαγγελματίες!

Η Θωμαή Γκλάρου-Σταυροπούλου, International Product Director της Tailwind & Ηost της εκδήλωσης ανέφερε:

«Πως φτάνει μία γυναίκα σήμερα στην επαγγελματική καταξίωση; Πόσο εύκολο είναι να αναδιαμορφώσει μία επαγγελματίας την αντίληψη των άλλων, και κυρίως την δική της για την επαγγελματική της ανέλιξη; Πως καλλιεργούνται τα στερεότυπα; Αυτά είναι λίγα από τα ερωτήματα που απασχολούν τις επαγγελματίες αλλά και τους οργανισμούς σήμερα. 

Τα ερωτήματα αυτά αποκτούν νέα διάσταση & σημασία όταν ξεκινάμε ενεργά να μοιραζόμαστε κοινές ιδέες και να ανταλλάσσουμε εμπειρίες και αντιλήψεις σχετικά με το πώς μπορεί μια γυναίκα να πετύχει στο Digital. 

Η εκδήλωση αυτή είναι μια ευκαιρία για τις γυναίκες στο AdTech & τα Media στην Κεντρική και Νότιοανατολική Ευρώπη,  να συναντηθούν και να ενώσουν τις προσπάθειές τους για να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και να εμπνεύσουν τις νέες επαγγελματίες να συμμετάσχουν στην εδραίωση της ισότητας και της ποικιλομορφίας στον χώρο εργασίας.»

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι κατόπιν εγγραφής & πρόσκλησης εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του ICEEfest μπορείτε να βρείτε εδώ

Νεότερη Παλαιότερη