Trending

Εργαζόμενοι του MEGA: Σταματούν την προβολή διαφημίσεων

Ο κόμπος στο χτένι έφτασε για τους απλήρωτους εργαζόμενους του MEGA οι οποίοι σε γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν προχθές αποφάσισαν τα ακόλουθα όπως ανακοίνωσαν:

"Στη Γενική Συνέλευση όλων των εργαζομένων του Mega, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου, αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Την Παρασκευή 18/11 στις 9.00 πμ. κινητοποίηση όλων των εργαζομένων έξω από τα γραφεία της ALPHA BANK (Διεύθυνση Σταδίου 40). Οι εκπρόσωποί μας θα γίνουν δεκτοί από τον κύριο Θεόδωρο Αθανασόπουλο. Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσει ενημέρωση στον 6ο όροφο του σταθμού.

2. Δευτέρα 21/11 στις 12.00 μμ συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων μας στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20.

3. Ζωντανή κάλυψη της συνέντευξης τύπου από τον αέρα του Mega και trailer που θα ανακοινώνει τη ζωντανή κάλυψη της συνέντευξης. Προς αυτό το σκοπό θα ακολουθηθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες για την αλλαγή ροής του προγράμματος του σταθμού.

4. 24ωρη προειδοποιητική απεργία την Τρίτη 22/11.

5. Δημιουργία spot που θα δημοσιοποιούν το γεγονός ότι είμαστε 7 μήνες απλήρωτοι και θα παιχτούν στον αέρα του Mega. Και εδώ θα ακολουθηθούν πάλι όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

6. Σύνταξη δελτίου τύπου από τους εκπροσώπους μας που θα συνοψίζει τις μέχρι τώρα επαφές μας με τις τράπεζες και τους μετόχους και θα ανακοινώνει όλες τις παραπάνω δράσεις και κινητοποιήσεις." Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη