ΝΕΑ

14 Νοεμβρίου 2016

Found.ation Workshop: Στρατηγική προϊόντος και νέοι τύποι επιχειρηματικών μοντέλων στη ψηφιακή εποχή

To Found.ation φιλοξενεί το workshop “Business Strategy 101” που θα εστιάσει στη χάραξη και εφαρμογή προϊοντικής στρατηγικής καθώς και στις τεχνικές ανάπτυξης καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων. 

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Found.ation από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες στρατηγικές δεξιότητες που απαιτούνται στη νέα ψηφιακή εποχή (ιδιοκτήτες startup εταιρειών, Product Managers κλπ). 

Ως προς τη δομή, θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα και θα περιλαμβάνει συζητήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, πραγματικά παραδείγματα και case studies. Εισηγητής θα είναι ο Stijn Schuermans, ιδρυτής της συμβουλευτικής εταιρείας Innovictory, με σημαντική εμπειρία στο χώρο του ΙοΤ. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: https://www.eventora.com/en/Events/workshop-business-strategy-101 Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Found.ation Workshop: Στρατηγική προϊόντος και νέοι τύποι επιχειρηματικών μοντέλων στη ψηφιακή εποχή
  • Title : Found.ation Workshop: Στρατηγική προϊόντος και νέοι τύποι επιχειρηματικών μοντέλων στη ψηφιακή εποχή
  • Posted by :
  • Date : 11/14/2016 11:41:00 π.μ.
  • Labels :
  • Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Found.ation Workshop: Στρατηγική προϊόντος και νέοι τύποι επιχειρηματικών μοντέλων στη ψηφιακή εποχή Rating: 5 Reviewed By: Admin
Top