ΝΕΑ

4 Ιανουαρίου 2017

Ο Π.Πολάκης έκλεισε το τηλέφωνο στον Γ.Παπαδάκη on air

Σάλος σήμερα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ANT1 με τον Γιώργο Παπαδάκη καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης δεν ήθελε να ακούσει όσα έλεγαν οι τηλεθεατές για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία, για αυτό κι έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα!

Πριν προλάβει να τελειώσει την φράση του ο παρουσιαστής για τις καταγγελίες ενός τηλεθεατή, ακούγεται ο ήχος του τηλεφώνου που κλείνει. Όχι, δεν έπεσε η γραμμή. Ο υπουργός τους το έκλεισε.

Νωρίτερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι δεν λείπουν φάρμακα από τα νοσοκομεία, μιλώντας για προσλήψεις που έγιναν στον χώρο της Υγείας, αλλά και για αγορά ή ενεργοποίηση εξοπλισμού.

Στο στόχαστρο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας μπήκαν για ακόμη μια φορά οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ με αφορμή τα όσα ανέφερε ο πρόεδρός της και αποτέλεσαν τη βάση του δημοσιεύματος του Guardian, το οποίο έκανε λόγο για τριτοκοσμικές εικόνες στο χώρο της δημόσιας υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης μίλησε για «οχετό» ψεμάτων και συνέκρινε το χαρακτηρισμό «μίασμα» που χρησιμοποιήθηκε για το πρόσωπο του με ανάλογο χαρακτηρισμό που έκανε ο Γλίξμπουργκ προ πεντηκονταετίας για τους κομμουνιστές, όπως υπενθύμισε. Παράλληλα υποστήριξε ότι όλα όσα αναφέρθηκαν στο επίμαχο δημοσίευμα ήταν ψευδή και ανυπόστατα, καθώς βασίζονταν σε στοιχεία της περιόδου 2011-2012. Παραλάβαμε ένα σύστημα που κατέρρεε, είπε ο κ. Πολάκης και η σημερινή κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου κατάφεραν να το διασώσουν. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ο Π.Πολάκης έκλεισε το τηλέφωνο στον Γ.Παπαδάκη on air
  • Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Ο Π.Πολάκης έκλεισε το τηλέφωνο στον Γ.Παπαδάκη on air Rating: 5 Reviewed By: Admin
Top