Trending

H βιογραφία της Έλσα Χοσκ

Γράφει η Marie L. 

 Το μοντέλο που κατάγεται από τη Σκανδιναβία έλαμψε στο φετεινό gala  της Victoria's Secret. Η ίδια λέει πως είναι αγοροκόριτσο αλλά κανείς δε συμφωνεί μαζί της.

  Η Έλσα Χοσκ δεν αποτελεί μόνο απλά ένα μοντέλο της Victoria's Secret. H πολύ όμορφη κοπέλα από τη Σουηδία δεν είχε πάθος από μικρή για τον κόσμο της μόδας, ούτε όταν ήταν παιδί φορούσε τα τακούνια της μαμάς της μπροστά στον καθρέφτη. Ασχολήθηκε με το μπάσκετ μαζί με τον αδελφό της και της άρεσε να φοράει τα παλιά του ρούχα. Ήταν ιδέα του πατέρα της να τη στείλει σε πρακτορείο μοντέλων από την ηλικία των 13 ετών. 

Παρόλο που από τα 14 ξεκίνησε τα κάστινγκ, έλαβε μέρος σε γυναικείο μπάσκετ. Μετά από κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα, παράτησε  τα αθλητικά, φόρεσε πολύ ακριβές γόβες και πήγε στη Νέα Υόρκη, καθώς το μέλλον που είχε ως μοντέλο ήταν καλύτερο- αυτό φαίνεται και από τον αριθμό των ακολούθων  του λογαριασμού της στο Instagram. Mας εξηγεί ότι τα ταξίδια και οι σκληρές προπονήσεις με την ομάδα ήταν η καλύτερη προετοιμασία για τις απαιτήσεις της εξέλιξής της ως μοντέλο στις πασαρέλες.

 Η Έλσα Άννα Σοφί Χοσκ γεννήθηκε το1988 στη Στοκχόλμη. Έχει προέλευση από τη Σουηδία και τη Φινλανδία. Ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Victoria's Secret το 2011 και το 2015 την τοποθέτησαν στον κύκλο των αγγέλων της. Το 2016 σμμετείχε στην εκκίκνηση του ετήσιου Show της αμερικάνικης μάρκας εσωρούχων. Αυτή τη χρονιά συμμετείχε με το εντυπωσιακό Fantasy Bra που στοιχίζει ένα εκατομμύριο δολλάρια και διαθέτει  2.100 κρυστάλλους Swarofsky. 

Μολονότι είναι διάσημη εδώ και λίγο καιρό, η Έλσα Χοσκ έχει δουλέψει  για την Έλεν Φον Άνγουεθ σε καμπάνια  της Guess. Έχει επίσης φιλικές σχέσεις με το διάσημο φωτογράφο Γκάι Άροκ και την Αλεσάντρα Αμπρόζιο. Με την τελευταία βρέθηκε πέρυσι στη Μύκονο και ξεσήκωσαν το νησί και τα Social media  με στιγμές πολύ αποκαλυπτικές. Η ίδια αναφέρει πως είναι αγοροκόριτσο και στην καθημερινή της ζωή δεν αποτελεί έναν άγγελο της Victoria 's Secret. Λέει πως είναι ένας χαρακτήρας  που υποδύεται. 

Στην καθημερινή της ζωή τον αφαιρεί. Δεν πιστεύει ότι είναι σέξι. Θεωρεί ότι είναι αστεία και απλά νορμάλ. Η καλλονή  με την παγωμένη ομορφιά διεγείρει τις αντρικές φαντασιώσεις παρόλο που η ίδια δηλώνει ότι αυτό δεν αποτελεί στόχο της.

 
Νεότερη Παλαιότερη